iema Yasin Custom

10615539_603602283077545_464915426270561340_n
Kami menerima order customade yasin dalam kuantiti 50 unit (minimum) dengan harga RM2.00 seunit. Manakala untuk 100 unit RM1.80.
Cover (color) 260gsm artcard
Isi dalam (hitam putih) 80gsm 
Sesuai untuk:
Majlis Aqiqah & Cukur Jambul
 Majlis Perkahwinan
Majlis Khatam Al-quran
Majlis Ulang Tahun
Majlis Pertunangan
Majlis Doa Selamat

SMS / Wassap shj iema 0194787442…

Atau boleh layari fb page kami

https://www.facebook.com/pages/Tempahan-Buku-Gift-Murah-Custom/296201793817597

Atau blogspot kami

http://www.iemayasincustom.blogspot.com/

Aqiqah, Berendoi & Cukur Jambul Packages

buku yasin sebagai gift

Assalamualaikum semua… Hai… Aduhh… Lamanya tak update blog sy ni… Dekat 5 bulan diam jer…

Maaf yer semua sbb takde kesempatan nak update… Syukur Alhamdulillah harini sempat iema update blog ni…

Untuk makluman iema masih lagi aktif menjalankan bisness ni… Untuk yang dah pernah tempah, terima kasih tak terhingga diucapkan.

Untuk yang baru nak tempah, boleh wassap atau sms iema 0194787442(iema x suka nak angkat call, sbb slalu tidokan baby.. takut dia bangun.. so sms atau wasap je la eh… hihi)

Kami menerima order customade yasin dalam kuantiti 50 unit (minimum) dengan harga RM2.00 seunit. Manakala untuk 100 unit RM1.80.
Cover (color) 260gsm artcard
Isi dalam (hitam putih) 80gsm 
Sesuai untuk:
Majlis Aqiqah & Cukur Jambul
 Majlis Perkahwinan
Majlis Khatam Al-quran
Majlis Ulang Tahun
Majlis Pertunangan
Majlis Doa Selamat
gift

Harga yang ditawarkan amat murah dan berbaloi untuk kenduri anda…

SMS / Wassap shj iema 0194787442…

Atau boleh layari fb page kami

https://www.facebook.com/pages/Tempahan-Buku-Gift-Murah-Custom/296201793817597

Atau blogspot kami

http://www.iemayasincustom.blogspot.com/

Custom Made Yaasin

buku yasin3

Baru jer lepas baca satu blog tentang customer yang review pengalaman dia oder yasin…

Berguna juga pengalaman dia tu…

Teringat semasa kami mula perniagaan ini… Ada asam garam yang kami lalui…

Namun semua itu mengajar kita erti kehidupan…

Dengan pengalaman yang kami ada, kami cuba perbaiki kesilapan dan kekurangan…

Orang selalu kata, nak bagi peluang pada orang melayu berniaga, tapi orang melayu juga yang berniaga tak bersungguh…

Huhuhu… Harapan kami dengan pengalaman ini akan menjadikan kami syarikat printing buku surah yasin custom made yang terpilih untuk anda…

Terima kasih tak terhingga kepada pelanggan setia kami yang sudah beberapa kali menempah dengan kami.

Dan maafkan kekurangan kami sekira ada…

Kami sentiasa mahukan yang terbaik untuk anda…

With luv : iemayasincustom

Personalised Yassin

Kami menerima order customade yasin dalam kuantiti 50 unit (minimum) dengan harga RM2.00 seunit. Manakala untuk 100 unit RM1.80.
Cover (color) 260gsm artcard
Isi dalam (hitam putih) 80gsm 
Sesuai untuk:
Majlis Aqiqah & Cukur Jambul
 Majlis Perkahwinan
Majlis Khatam Al-quran
Majlis Ulang Tahun
Majlis Pertunangan
Majlis Doa Selamat
yasin custom

Harga yang ditawarkan amat murah dan berbaloi untuk kenduri anda…

SMS / Wassap shj iema 0194787442…

Atau boleh layari fb page kami

https://www.facebook.com/pages/Tempahan-Buku-Gift-Murah-Custom/296201793817597

Atau blogspot kami

http://www.iemayasincustom.blogspot.com/

Buku Yasin Custom Made : Digital Color

Hai dan Assalamualaikum semua…

Terima kasih kerana sudi menjengah blog saya yang tak seberapa ni…

Gembira lah hati saya jika anda sudi untuk menempah buku yasin custom dari kami…

Harga yang ditawarkan amat murah dan berbaloi untuk kenduri anda…

SMS / Wassap shj iema 0194787442…

Sori sbb kalau call maybe saya xleh nak angkat sbb ada baby… Nanti nak ckp dlm fon tak leh nak fokus pula…

Jadi SMS / Wassap shj iema 0194787442 yer…

free design wm1

Ini free design untuk anda pilih sbb kami telah membeli design ini dari designer kami…

Tempahan free design ini utk 100pcs ke atas yer…

Terima kasih… 🙂