Aqiqah, Berendoi & Cukur Jambul Packages

buku yasin sebagai gift

Assalamualaikum semua… Hai… Aduhh… Lamanya tak update blog sy ni… Dekat 5 bulan diam jer…

Maaf yer semua sbb takde kesempatan nak update… Syukur Alhamdulillah harini sempat iema update blog ni…

Untuk makluman iema masih lagi aktif menjalankan bisness ni… Untuk yang dah pernah tempah, terima kasih tak terhingga diucapkan.

Untuk yang baru nak tempah, boleh wassap atau sms iema 0194787442(iema x suka nak angkat call, sbb slalu tidokan baby.. takut dia bangun.. so sms atau wasap je la eh… hihi)

Kami menerima order customade yasin dalam kuantiti 50 unit (minimum) dengan harga RM2.00 seunit. Manakala untuk 100 unit RM1.80.
Cover (color) 260gsm artcard
Isi dalam (hitam putih) 80gsm 
Sesuai untuk:
Majlis Aqiqah & Cukur Jambul
 Majlis Perkahwinan
Majlis Khatam Al-quran
Majlis Ulang Tahun
Majlis Pertunangan
Majlis Doa Selamat
gift

Harga yang ditawarkan amat murah dan berbaloi untuk kenduri anda…

SMS / Wassap shj iema 0194787442…

Atau boleh layari fb page kami

https://www.facebook.com/pages/Tempahan-Buku-Gift-Murah-Custom/296201793817597

Atau blogspot kami

http://www.iemayasincustom.blogspot.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s